YRITTÄJÄ

Hei

Minun nimeni on Niina Pekkala.

Nuorena tyttönä 15-vuotiaana lähdin ammattikouluun Äänekoskelle josta alkoi tämä pitkä ura ravintola-alalla.

Toimin ravintoloissa eri puolella Suomea eri tehtävissä….kokkina, tarjoilijana, emäntänä yms. jopa portsarinakin. Yli 20 vuotta tein ravintoloissa töitä.

Sen jälkeen siirryin lounaspuolelle ja sitäkin on kohta 20 vuotta täynnä.

Kouluni olen käynyt Jyväskylässä Priimuksessa. Kävin siellä vuonna 1984 kokkilinjan, v. 1989 työnjohdollisen suuntautuneena keittiömestariksi. 1992 vuonna valmistuin baarimestariksi. Olen myös opiskellut yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ja lukuisia muita kursseja. Omasta mielestäni koulutus ei ole koskaan turhaa, Juuri nyt haen Yritysneuvojan ammattitutkintoon. Eli opiskelu jatkuu..

Vuonna 2003 tulin extraamaan Vilhelmiin jossa sitten elämäni muuttuikin =). Kahden päivän päästä alettiin jo neuvottelemaan osakkaaksi tulosta.

Toimin osakkaana 2,5 vuotta jonka jälkeen ostin Vilhelmin kokonaan itselleni. Sen jälkeen on kaikenlaista tapahtunut…parhaillaan minulla on ollut 3 ravintolaa. Nyt vuonna 2019 helmikuussa palasin juurilleni ja omistan enää Seppälän toimipisteen.

Nautin edelleen työskentelystä ravintolassani. Olen aina sanonut että sitten kun enää en opi mitään uutta niin lopetan. Mutta vieläkään sitä päivää ei ole tullut. Ravintola-ala on siitä mielenkiintoista että aina oppii uusia asioita.

Tällä hetkellä työhöni pääasiassa kuuluu pitopalvelu. Joten tapaan asiakkaita , teen tarjouksia ja hoidan muutenkin kaikki hallinnolliset asiat.

Jos sinulla on tarvetta vaikka juhlien järjestämiseen niin ota rohkeasti minuun yhteyttä.

Meillähän löytyy myös hienot tilat, jotka muokkautuu erilaisiin tilaisuuksiin.

HYVÄLLÄ MAULLA ARJESTA JUHLAAN!

Terveisin

Niina Pekkala

p. 010-320 49 50